tiistai 15. heinäkuuta 2014

Stay calm and carry on


Tiedättekös mitä? Nyt on heinäkuun puoliväli ja minä olen kirjoitellut viimeksi kaksi kuukautta sitten. Tässä on ollut vähän haipakkaa. Jopa niin haipakkaa, että koin elämäni ensimmäiset stressinäppylät leukapieliini. Syynä tietenkin työt, vaikka stressihän nyt sinänsä on ihan turha ilmiö, niin kyllä sitä vaan kivoistakin asioista voi tuntea niin paljon vastuuta, että kiireessä sitä tulee sitten vähän stressattua. Sellasta se on, elämä nimittäin. Nyt on kuitenkin onneksi sellainen juttu, että meikällä alkaa kohta odotettu kesäloma ja silloin menee duuniluuri kiinni ja alkaa kolmen viikon vapaus olla möllötellä menemään. Lomaan pompataan hyvien ystävien häiden kautta ja seuraaviä häitä odotellessa se mun puhuttu iltapukupaniikkikin lievittyy. Se on siis teossa Heidillä ja siitä tulee upea :)


Ja ne stressinäpyt? Ne lähti aikalailla nukkumalla, kasvohoidolla ja uudella kotikuorinnalla. Hyvä tuote, suosittelen kaikille kuorintaa kaipaaville herkkähipiäisille ja mikä ettei muillekin. Ei kannata sitä naamaa millään rakeilla rouhia. Palataan astioille, sillä mun mummopöyrön makeover kaikkine mutkineen pitäisi olla valmis tällä viikolla ja jotain on tapahtunut kotonakin ja tapahtuu ehkä lisää kesän aikana.


Kuvat ovat Barcelonan reissulta toukokuun lopusta :)

2 kommenttia:

  1. Lueskelin, että teillä on käytössä Ikean Hövåg-joustinpatja. Oletteko tykänneet? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ollaan tykäytty! Ikean patjat on todella paljon edullisempia kuin vastaavat muiden huonekaluliikkeiden patjat ja laatu on nähdäkseni parempaa kuin esim. Iskun halvimpien patjojen. Hövåg on pysnyt ainakin näin vuoden käytössä ihan yhtä jämäkkänä ja miedän petari tuo siihen sitten sen pehmeyden. Eli siis suosittelen lämpimästi, kandee mennä Ikeaan koe makailemaan niitä patja+petari komboja, jos vain pääsee, että saa käryn siitä mistä tykkää :) Sen sijaan se meidän sängyn runko on vähän turhan "ikea" eli alkanut natista ärsyttävästi, kun osat ovat löystyneet, täytyykin tässä katsoa mitä sille tekisi...

      Poista