Vietettiin toissa viikonloppuna miehen kanssa leffailtaa ja käytiin sitten ennen Tarantinoa syömässä ravintola Paksussa. Oltiin aika aikaiseen liikenteessä, joten porukkaa ei ollut paljon. Tilattiin molemmat ribsejä, mies kilon ja minä puoli kiloa. Ribsit olivat erinomaisia, tosin ilmeisesti miehen toinen lautasellinen ei ollut aivan yhtä luista tippuvan kypsä kuin ensimmäinen. Paksussa oli ribsien syöntiin erinomainen kikka: kumihanskat! Mustat kertakäyttökumihanskat tekivät ribsien syönnistä huomattavasti vähemmän sotkuista puuhaa!
Ruoka oli siis hyvää eikä edes hinnalla pilattua, muuten olisi taas sitten kyllä ehkä ollut hiukan petrattavaa. Itse olen viime vuosina alkanut ravintoloissa käydessäni kiinnittää yhä enemmän huomiota henkilökuntaan ja valitettavasti joko porukkaa oli liian vähän tai sitten homma oli muuten vaan sekaisin. Laskun saamisessa meni turhan paljon aikaa ja ateriamme toinen osuus maalaisranskikset majoneesilla jäivät istumaan keittiön tiskille, kunnes itse niiden perään kyselimme nähtyämme ne siellä ja ribsien jo jäähtyvän edessämme. Mielestäni kuitenkin aterian osaset pitäisi tuoda pöytään samaan aikaan, varsinkin jos mitään todellista syytä eroon ei ole. Myös ruuassa tajusimme eroavaisuuksia ravintolasta lähdettyämme; ilmeisesti minun lautasellisessani ja miehen ensimmäisessä ei ollut annokseen kuuluvaa (?) pähkinärouhetta, mutta toisessa annoksessa sitten taas oli. Oli sitten miten oli, ribsit olivat hyviä ja niitä voisin syödä toistekin, mutta muuten pikkujuttuja oli sen verran, että empä ehkä jaksa vaivautua.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti