maanantai 27. toukokuuta 2013

Ihana toukokuinen lauantai

Käytettiin lauantaina lahjaksi saatu lahjakortti ravintola Sunnin brunssille. Brunssi oli oikein maittava, mutta palvelu oli tällaiseksi ihan ravintolaksi eikä brunssipaikaksi profiloituneelle raflalle hiukan ontuvaa. Ei annettu sen häiritä, syötiin mahat täyteen ja nautittiin. Brunssin jälkeen sulateltiin kiertelemällä keskustan sisustusliikkeissä ihan rauhakseen.

Kaverit soittelivat jo heti aamupäivällä kiinnostaisiko illallinen ja kiinnostihan meitä. Tungettiin ilman pöytävarausta Puebloon Eerikinkadulla ja kuin ihmeen kaupalla jopa mahduttiin sisään, kunhan luvattiin syödä ja lähteä tunnissa. No luvattiinhan me ja hyvä, että luvattiin nimittäin Carnitas tacot ja Mojito olivat todellakin käynnin arvoisia. Myös paikan omat salsat, nam! Nälkäinen bloggaaja unohti tosin ottaa kuvan pääruuastaan...

Koska olimme syömässä vain pöytävarausten välissä, lähdimme etsimään istuskelupaikkaa sitten muualta. Edellisenä päivänä kaverini Kaisa oli esitellyt minulle paikan nimeltä Krog Madam, johon tykästyin heti kertaheitolla, joten mentiin sitten sinne. Alinta kuvaa katsomalla selviää varmaan miksi tykästyin paikan sisutukseen, mutta ihanan paikasta tekee kyllä baarimikko ja rento tunnelma. Katsottiin sitten jalkapalloa siellä ja lähdettiin kotiin vasta oikeastaan pikkutunneilla.

Kerrassaan ihana toukokuinen lauantai, ei voi muuta sanoa ♥
2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Joo, vähän suorastaan nauratti kun huomasin ne... Ne vetää mua puoleensa ihan oikeasti kai sitten :)

      Poista