keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Pikkupurtavaa

Leivon melko harvoin, olen enemmän pääruoka ihminen, mutta tässä joku aika sitten halusin pikaisesti tehdä jotain naposteltavaa yhden ystävän käydessä illalla. Illan valinta oli silloin viikuna-balsamico palat. Palat koostuivat neljästä ainesosasta:

Voitaikinaa sopivan kokoisiksi paloiksi leikattuna
Lohkottuja tuoreita viikunoita
Pekaanipähkinöitä
Balsamicosiirappia


Itse keittelin balsamicosiirapin balsamiviinietikasta ja sokerista, mutta varmaan sellaista valmistakin voisi käyttää. Asettelin kullekin voitaikinapalalle muutaman lohkon viikunaa ja pekaanipähkinän ja valelin päälle balsamicosiirappia. 200 asteisessa uunissa noin. 10 minuuttia tai kunnes voitaikina alkaa olla kullanruskeaa. Nämä kuvatut versiot eivät ole niitä muotovalioita, kun ensimmäinen satsi katosi sen verran nopeasti parempiin suihin, etten ehtinyt edes ajatella kuvaamista. Nam <3

Kuvat ovat omiani, ethän kopioi ilman lupaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti