torstai 14. marraskuuta 2013

Toteutettu unelma

Taukoa taas, kun aika vaan humahtelee silmien ohi. 

Mun yksi rakkaimmista ostoksista tätä kotia varten on nämä tuolit joita vilauttelin jo kesällä muuton aikaan. Friz Hansenin klassiset Seiska-tuolit ovat olleet haaveissa jo pitkään. Miksi sitten juuri Seiskat, onhan ne kalliitkin kuin fan? 

Laatu maksaa hyvät ystävät, niin se vain on. Meillä on aikaisemmin ollut sellaiset Muurahaistuolin "kopiot" eli ne perus Anttilassa myytävät tuolit joita saa sadassa värissä ja maksavat about 40-50e kipale. Ja kestävät pahimmillaan vain vuoden ja parhaimmillaankin muutaman vuoden. 

Samoihin aikoihin kun ostimme Anttilasta ruokapöydän tuolit, saapui meille myös yksi aito Seiska. Se on edelleen virheettömässä kunnossa vaikka onkin ollut täsmälleen samanlaisessa kuormituksessa kuin ne halvemmat versiot. Niissä maalipinta naarmuuntui hyvin nopeasti ja yhdessä räsähti selkänoja vuoden sisällä ostamisesta. Sen sijaan vanhin Seiskamme (joka on nyt kuusi vuotta vanha) on edelleen virheettömässä kunnossa. Olemme saaneet siis tuoleista nyt pitkäaikaiset ystävät. Suosittelen :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti