maanantai 18. marraskuuta 2013

Kanvastaulu, mutta mistä?

Meillä on ajatus teettää hääkuvastamme kanvastaulu ruokapöydän ylle killumaan, tuohon noiden lakkien kohdalle (ne peittävät kahta ruuvia), mutta missä? Onko teillä kokemusta aiheesta? Halutaan aika iso taulu (~80x60cm), joten laadullakin alkaa olla merkitystä vai onko? Katselin tällaista paikkaa kuin AH-Print, onko jollain kokemuksia? Vaikutti nettisivujen perusteella kotimaiselta ja laadukkaalta eikä hintakaan aiheuttanut ihan hirveitä kauhunpuistatuksia. Selkeästi tuo haluamme koko tuottaa joillekin kanvastaulujen tekijöille ongelmia, sillä valokuvausliikkeissä kokovalikoima oli aika rajattu.

2 kommenttia:

  1. Mä tilasin yhden kanvastaulun Groupon -tarjouksena Posterpleaselta, mutta sitten tulikin ilmoitus, että ko firma on mennyt konkkaan. Saimme sitten tilattua saman kokoisen canvaksen Eirikuvalta (http://www.eirikuva.fi/), ja oli tosi hyvää ja tarkkaa jälkeä! Sitä voin ainaski suositella :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ohoh tuo posterplease, mutta kaipa näiden nettikaupppojen kanssa sattuu ja tapahtuu. Ja damn, tuolta Eirikuvasta saa taas vähän "väärän" kokoisia...

      Poista