perjantai 22. marraskuuta 2013

Eteinen


Eteinen on asuntojen välttämätön paha, sellainen vähän turha tila, joka kuitenkin ratkaisee asunnon toimivuudessa paljon. Meillä on mukava kokoonsa nähden avara eteinen. Avaruutta tilassa luo erityisesti se, että tavarat ovat pääosin piilossa. Tätä ihmettä ei nimittäin edellisissä asunnosissa koskaan ole tapahtunut. Yksi ystävä tässä vähän aikaa sitten huomattikin, että meillä on tosi siistiä ja hämmentävää kyllä se on totta. En ole aikaisemmin ehkä edes tajunnut kuinka paljon siisteyden ylläpidon helppouteen/vaikeuteen vaikuttaa se, että tavaroille todella on paikat ja että se paikka on jossain "piilossa".

Edellinen omistaja oli jättänyt jälkeensä IKEA:n kenkäkaapin (pilkahtaa tuossa ensimmäisen kuvan oikeassa reunassa), joka on todella kätevä. Takit ja muut tilpehöörit ovat eteiskaapissa, jonne pienestä koostaan huolimatta mahtuu paljon. Katon rajassa meillä menee kapea hylly, jonka päällä on pientä tavaraa, kuten varalamppuja ja sellaista, laatikoissa sekä WLAN boksi. Makuuhuoneen oviaukon yläpuolella on hylly jonne on laitettu meidän kohtuullisen kokoinen lautapelikokoelma.

Mun laukuille hankittiin tuollaiset Muuton Dots naulakot, kokoa S, jotta laukkujen ja erityisesti tuon mustan rakkaani, ei tarvitse makoilla lattialla. On muuten tosi hyvät, suosittelen! Eteiseen laitettiin myös iso IKEAN Hemnes peili. Kävi sellainen sattumusten summa, että edellisellä omistajalla oli ollut tuossa täsmälleen sama peili, joten nostettiin meidän peili vain valmiisiin ruuveihin. Tai no ei ihan ollut niin yksinkertaista. Ensin ei meinattu saada peiliä suoraan ei sitten millään. Vihdoin viimein, kun tajuttiin vaihtaa yksi ruuveista aavistuksen kapeampaan, alkoi homma toimia.

Eteisen seinässä oli edellisen asukkaan vaatenaulakon jäljiltä reikiä, ja koska kenkäkaapin yläpuoli selvästi vaatikin jotain, päätimme toteuttaa siihen kuvaseinän. Seinällä on kuvia meidän reissuilta ja muutama valittu ittetein tekstijuliste. Hankin mätsäävät mustat alumiinikehykset ja passepartout ClasOhlsonilta ja nyt kuvakokoelma onkin mukavan huolitellun näköinen
Kaikki kuvat omiani, ethän kopioi ilman lupaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti