maanantai 3. helmikuuta 2014

Kurkistus kylppäriin

Ihan vain kurkistus, nämä ovat ne kuvat jotka näyttävät kauniilta ja harmoniselta. Kuvaan sitten raadollisemmin joku kerta. Meillä on kylppärissä muuten mielestäni oikein hyvän näköistä, mutta kylpyhuonekalusteet on aika blaah. Niistä sitten toinen kerta, ne on nimittäin sillä jo mainitulla "never ending projects"-listalla.

Minä en yleisesti ottaen pidä ruskeasta värinä mitenkään erityisesti, mutta olen kyllä aika ihastunut meidän kylppärin ruskeansävyiseen mosaiikkilattiaan. Se on hyvä kontrasti valkoisia seiniä vasten ja sopii hyvin myös muun asunnon lattian sävyyn. Hyppäys kylppäriin ei siis rävähdä silmille mitenkään rajuna, vaan kaikki soljuu yhteen.

Olen jo aikaisemmin katsellut, että Stockalla myydään ihanan kallista La Compagnie de Provancen saippuaa, jonka lasinen pullo sopisi tuon lattian kanssa yhteen. Eli ostettiin saippuapullo vain siksi, että se sopii yhteen lattian kanssa. Kyllä, olette ihan oikeassa, ollaan seonneita, mutta katsokaa nyt miten hyvin ne käy yhteen!

Kaikki kuvat omiani, jollei muuta mainita. Ethän kopioi ilman lupaa!

2 kommenttia:

  1. Onneksi tuota saippuapulloa voi sitten täyttää halvemmalla saippualla tulevaisuudessa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin me just ajateltiinkin :D Tosin toi tuoksuu niin hyvältä, että paluu euroshopperkäsisaippuaan voi tuntua rajulta, mutta ehkä se sitten kun on hieno pullo...

      Poista