sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Makkarissa

Kirjoittelin viime toukokuussa makkarihaaveista, mutta mitäs me nyt oikein saatiin? Oikein ihana raikas makuuhuone. Sänky ostettiin IKEAsta kuten olen aikaisemmin jo kertonutkin ja se on näin reilun puolen vuoden käytön jälkeen todettu ihan super hyväksi. Patja on juuri sopivan jämäkkä ja petari ihanan pehmeä. 

Sängyn vasemmalla puolella on kaksi Muuramen laatikostoa, pikku kolmonen ja iso kolmonen. Arvatkaapa huviksenne minkä ikäisistä laatikostoista on kyse? Any guesses? Annan vihjeen, ne on suurinpiirtein yhtä vanhoja kuin minä. Kyseessä on siis melkein 30 vuotta vanhat muuramet ja hyvin pelaa edelleen! Seinällä tuon hevostaulun alla oli valmiina muutama reikä, joihin pistin koukut kaulakoruja varten, ne kun tuppaavat menemään sotkuun jossain laatikon pohjalla.

Toiseksi alimmassa kuvassa näkyy tuo vaatehuoneen ovi, jonka muutosajatuksista kirjoittelin aiemmin. Tilaa sängynpäädyn ja seinän väliin jää vain noin 40 senttiä. Siitä mahtuu kyllä kulkemaan, mutta on toki ymmärrettävää ettei ovi aukea täysin. Kaikki kuvat ovat omiani ellei muuta mainita. Ethän kopioi ilman lupaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti