tiistai 2. heinäkuuta 2013

Lisää valaisimia

Valaisinpohdinnat jatkuu. Kuvissa kaksi vaihtoehtoa makuuhuoneeseen. En sinänsä tykkää yleensä tuollaisista ylemmän kuvan tyyppisistä hörhellyksistä, mutta tuo jotenkin viehättää. Toisaalta tuollainen yksinkertainen valaisin, kuten alimman kuvan, olisi helppo vaihtoehto myös muun sisustuksen kannalta... No jaa, pitääpi miettiä. Tuon tokan vaihtoehdon voisi mös itse kasata IKEAn tarvikkeilla, jolloin pääsisi vielä halvemmalla.

Laatuvalaisin

Stockmann

4 kommenttia:

 1. Tuo ensimmäinen laittamasi lamppu on mun mielestä ehkä maailman kaunein. Olen yrittänyt pehmitellä tuota miestä, että saisin sellaisen meille olkkariin. Tai vastaavan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on tosi herkkä, mutta ei kuitenkaan liian hörsö :) Oon katsellut noita vastaaviakin, mutta tuo on ainut joka on tarpeeksi iso, sillä musta tuosta tulee helposti vähän sellainen pikkuprinsessmainen jos se on liian pieni, jos nyt yhtään onnistuin selittämään mun ajatusten juoksua :D

   Poista
  2. Itseasiassa ymmärrän oikein hyvin mitä ajat takaa. Mutta me päästiinkin yllättävän nopeasti yhteisymmärrykseen lampuista. Olohuoneeseen rakennetaan ja keittiöön löydettiin superhieno ihan vaan Prismasta. Vielä sitä ei ole noudettu, mutta ehkä elokuun alussa sitten :)

   Poista
 2. Pitääpä seurata silmä kovana sun valaisinideoita, ajankohtainen aihe meilläkin... :)

  VastaaPoista