tiistai 16. heinäkuuta 2013

Muuttohelvetti

Niin. Se alkaa nyt 3 päivää ennen h-hetkeä olla päällä. Kämppä on kuin pyörremyrskyn jäljiltä. Pinoja siellä ja pinoja tuolla. Täytettyjä ja puolinaisia pahvilaatikoita ja kasoja. Loputtomasti kasoja. Sellaiset pakolliset pahat niinkuin sähkösopimus, nettisopimus ja muuttoilmoitus on tehty. Kirjahylly on purettu ja kirjat tomutettu ja pakattu laatikoihin.

Olen kerrankin aloittanut muuttoon valmistautumisen ajoissa ja päättänyt siirtää uuteen asuntoon vain huolella läpikäydyt ja puhdistetut tavarat. Vaatekaapit on käyty läpi ja poisheitettävät vaatteet laitettu säkkeihin odottamaan kirppistä/uffia. Olen pessyt kaikki villasukat ja  ulkoiluvaatteet ja pakannut ne laatikoihin. Pesuun on tulossa vielä peitot, tyynyt ja verhot ja matot pitäisi viedä pesulaan. Tai sitten vasta muuton jälkeen, sillä nettisäätöön uudessa asunnossa menikin odotettua enemmän aikaa ja siivoaminen on perseestä. On, uskokaa tai älkää niin perussiistin huoneistonkin kunnolliseen siivoamiseen saa uppoamaan aikaa ja paljon.

Ja ainiin on meillä tämä normaali elämäkin tässä sivussa laatikkomeren keskellä. No itsepähän aloitin ajoissa, tulee varmaan silti kiire...Kyllä se tästä, kaaos vain hiukan ahdistaa. Ahdistaa jopa niin paljon, että ne kuvat siitä laatikkomerestä, jotka otin vielä silloin kun nauratti, ovat edelleen kamerassa...
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti