torstai 24. huhtikuuta 2014

Keväinen kävely Helsingissä

Kyllä Helsinki on ihana. Vaikka käytännössä koko ikäni, lukuunottamatta opiskeluvuosia, jotka asuin Espoossa, olen asunut stadissa, on silti paikkoja, joissa on vähemmän tullut käytyä. Kodistamme pääsee muutamassa minuutissa Kesärantaan ja sitä eteenpäin kohti Seurasaarata ja Munkkiniemeä. Käytiin sunnuntaikävelyllä Meilahdessa jotakuinkin noudattaen joululahjaksi saamaamme Sunnuntaikävelyllä Helsingissä- kirjan ohjeita.

Aloitimme kävelyn siitä noin Kesärannan nurkilta, mistä on ensimmäinen kuvakin. Mäntyniemen edustalta löytyi sammakkolampi (bongaa kuvasta sammakko) ja Itämeren tytär. Seurasaaren vierestä haettiin mukaan jäätelöt ja mentiin istuskelemaan puretun Villa Solhemin kiviportaille, josta löytyi kadonnut aarre (eli pudonnut muovihelmi). Käytiin kuljeskelemassa Läntiseen Pukkisaareen rakennetussa rautakautisessa kauppakylässä ja lompsittiin sitten samaa reittiä takaisin. Helsinki ja kevät, ne ovat toisilleen tehdyt.

Huomatkaa myös Advice Duck ja sen vaimo (se antaa vielä parempia neuvoja, kuten vaimot yleensä) ;)Kaikki kuvat omiani jos muuta ei mainita, ethän kopioi ilman lupaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti