tiistai 27. elokuuta 2013

Viikonlopun juttuja

Viikonloppu alkoi Bar N:o 9:ssä kun Art Goes Kapakka tapahtumassa esiintyivät Miehet tiskillä eli Dj Bunuel (levyt), Timo Lassy (saksofoni) ja Jukka Eskola (trumpetti). Oli aivan huikea meininki! Bongailtiin tässä Art Goes Kapakan aikoina jazz keikkoja Jazzpossu-blogin kautta, missä oli kätevästi listattu tapahtuman jazz-kuviot. 






Lauantaina oli ihana päivä. Aamulla rullailtiin sporalla kluuviin, minä Fasulle aamiaisella ystävän kanssa ja mies oman ystävänsä kanssa kauppatorille kahville ja siitä design kierrokselle. Navat täynnä pyörittiin hetki ja istahdettiin sitten Strindbergin terassille leikkimään turisteja. Siitä vanhemmille itään pikkuveljen synttäripäivälliselle ja illalla käytiin vielä yhden ystävän kanssa Hakaniemessä Bar & Bistro Rennossa. Rennon hamppari sai multa melkein täydet pisteet, joten pitää tyypata se vielä uudestaan joskus ihan kuvien kanssa.



Sunnuntaina käytiin Fashion kirppiksellä Maxillissa ja pyörähdettiin Hietsussa (ei ostettu mitään) ja illalla tehtiin välipalaksi leipäset ilmakuivatusta paistista ja cantadou-tuorejuustosta, namnam. Tällaiset viikonloput on ihan parhaita!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti