sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Design House Stockholmin tikkaat

Asuntomme huonekorkeus, mukavat 285cm, aiheuttaa joitakin ongelmia taloutemme pituusrajoitteiselle asukkaalle. That's me, you know... Olemme kaikin puolin pyrkineet käyttämään huonekorkeutta hyväksi etenkin säilytysratkaisuissa, mutta tosiaan minä en yllä ylähyllyille edes tuolin päällä seisten ja miehelläkin tekee välillä tiukkaa. Oli siis alusta asti selvää että tarvitsemme jonkinlaiset "kettiötikkaat". Piilossa olevaa säilytystilaa on myös sen verran vähän, että tikkaiden paikan on oltava näkyvillä. Periaatteessa ihan perus alumiinitikkaatkin olisivat voineet tulla kyseeseen, mutta kämppämme ja tyylimme ei ehkä kuitenkaan ole niin industrial henkinen.

Mies oli iskenyt silmänsä DesignHouseStockholmin tikkaisiin jo aikaisemmin, minua kauhistutti vain hinta, 365e. Tikkaista. Bongasimme tikkaat kuitenkin syksyn Hulluilta Päiviltä erittäin hyvässä yli sadan euron alennuksessa ja pakkohan ne oli sitten ostaa. Eikä kaduta! Ne on ihan mahtavat, näyttävät hyvältä seinällä, ovat tukevat noustessa ja tarpeeksi korkeat, että yllä kohtuullisesti jopa aivan ylimmille hyllyillemme.Kaikki kuvat ovat omiani, jollei muuta mainita. Ethän kopioi ilman lupaa.

2 kommenttia:

  1. Aih, näitä meillekin himoitaan (ja kyllä, nimenomaan Mies nämä haluaisi!). Mutta ei ilman tuollaisia alennuksia, eli toistaiseksi meillä mennään erittäin industrial-henkeen alumiinitikkailla :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo on muuten olleet hullareissa alennuksessa aika usein ilmeisesti, kannattaa siis seurata. Myyjä valisti meitä Stockalla, että kun ne bongaa esitteestä niin niin kandee olla oikeasti ovenrivassa kiinni, ovat loppuneet aina nopeasti. Laskeskelin, että alennus oli joku 33 prosenttia mikä on jo noista ihan käsittämättömän paljon, en ole ikinä nähnyt niitä yli 15% alessa muualla.

      Poista