tiistai 7. tammikuuta 2014

Televisio ja kouluttamattomien apinoiden tekemät ohjeet

Ostettiin televisio ja siihen mahdollisimman ohut seinäkiinnike systeemi. People of Lavan vaijerisysteemi. Kuulostaa älyttömältä, on oikeasti ihan fiksu ja toimii nyt vihdoin asennettuna hyvin, mutta kokoamisohjeiden tekijä ei ollut ihan järjestelmän kanssa samaa tasoa. Televisio siis ripustetaan seinälle kuten taulu, tämä mahdollistaa sen, että kiinnikkeitä poratessa ei tarvitse jännittää hulluna sitä saako reiät varmasti viivasuoraan linjaan keskenään, sillä "taulun" voin keikauttaa oikeaan asentoon vaijerissa, ihan niinkuin oikeankin taulun. Ymmärrätte mitä höpötän, jos olette koskaan suoristaneet taulua.

Mutta siis ne ohjeet. Apina olisi pystynyt parempaan. Annan nyt amatöörinä muutaman neuvon ohjeita (ihan sama millaisia) tekeville ihmisille (ei siis apinoille):

Yksi. Jos tapoja asentaa tuote on useita, esitä ne kaikki ohjeessa. 
Kaksi. Älä missään nimessä laita mittoja ohjeisiin, kertomatta mihin konfiguraatioon ne liittyvät.
Kolme. Rendatut kuvat ovat pe*****tä, jos ne eivät vastaa todellista asennustilannetta edes teoreettisesti.Siinä neuvot. Toinen ongelma oli se että paketeissa olleista ruuveista ei sopinut yksikään meidän telkkarin takaosaan. Bauhausreissu siis ja homma hallussa. Tätä ei olisi tietenkään voinut mitenkään ennakoida. Ilmeisestikin Samsungin pienemmissä telkkareissa ruuvien jengat ovat syvemmällä kuin muissa vastaavissa malleissa.

Niin se televisio. Ompa muuten ihan älyttömän kivaa, että on sellainen! Hankittiin Samsungin 40" SmartTV. Vaikuttaa näin viikon käyttökokemuksella oikein mainiolta kapistukselta. Netflix toimii hyvin ja no onhan tuo ihan huomattavasti parempi kuin vanha televisiomme (Nokian 32" kuvaputkitelevisio...).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti