sunnuntai 5. tammikuuta 2014

DIwhY?

No siksi että tällaisia (vasen/oikea) ei saa kaupasta:


Meillä on olohuoneen nurkassa ruokapöytää vastapäätä sellainen "pimeä" nurkka. Pimeys johtuu siitä, että keittiön ja olohuoneen valaistus ei yllä enää siihen ja ruokapöydän valaisimet kohdistavat valonsa suoraan alaspäin. Hämäryys ei vaivaa mitenkään erityisen paljon, mutta koska siihen kuitenkin kiinnittää joissain tilanteissa huomiota päätimme hankkia kohtaan lisävalaistusta.

Pohdimme pitkään erilaisia vaihtoehtoja, mutta koska juuri siinä mihin lamppu halutaan on kaksi tuolia ei mikään jalkalamppu tuntunut järkevältä. Päädyimme siihen, että jo aikaisemmin hankkimamme Framan Atelier Globe polttimo olisi hyvä saada käyttöön, sillä vaikka se ei olohuoneen yleisvaloksi soveltunutkaan toimii se varmasti pienemmän alueen lisävalona.Ehkä.

Anyways. Mahdollisuuksia jonkin aikaa pyöriteltyämme päädyimme himoitsemaan Framaa ripustettuna oksaan, joka kiinnitettäisiin seinään. Sopivaa oksaa metsästettiin joululomalla mökkimetsästä ja sopivan vänkyrä nuori leppä päätyi sitten uhriksemme. Tällä hetkellä oksan vänkyrä kuivuu vanhempieni autotallissa. Kun se joskus tulevaisuudessa on tarpeeksi kuiva, kuoritaan se ja maalataan valkoiseksi. Katsotaan siis miten tytön käy tässä DIY kokeilussa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti